Healing is een methode om weer dichter bij jezelf te komen. Het belangrijkste van alles wat er in je leven gebeurt, is dat je inzicht hebt in je eigen leven en wat er op je pad is. Door inzicht  kun je terugkerende patronen herkennen, veranderen wat je daarin wenst te veranderen. Ballast loslaten, wat zorgt voor belemmeringen in je leven. Je acties en keuzes vrijmaken van aangeleerd gedrag en jezelf vrijmaken van angsten en gevoelens van tekortkomingen. Afgeleerde kwaliteiten van jezelf weer activeren. Van jezelf houden, verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in je leven is en plaats vindt.

Hoe werkt Healing?

Healing werkt voor iedereen anders. Als je je eigen weg kwijt bent geraakt, wees dan niet bang en accepteer dan een stukje begeleiding voor jezelf. Zodra je zelf weet welke vorm van healing voor jou uitkomst biedt,  is dat fijn. Weet je niet wat bij jou past? Samen kijken we wat voor jou op dat moment geschikt is. Er zijn verschillende vormen van Healing, kijk wat jou het meeste aanspreekt. Tevens is  healing te combineren met ander vormen van begeleiding. Alle vormen dienen in alle opzichten enkel om ieder in eigen Zijn en in eigen Kracht terug te begeleiden.

Healingen

  • Holistische Klank & Kristal healing
  • Holistische healing massage, een intuïtieve massage bestaande uit diverse samengevoegde technieken o.a. drukpunt- polariteit- pulsing- meridiaan- chakra- en voetreflexmassage.
  • Klank stoelmassage, een eigen gecreëerde holistische combinatie van een stoelmassage en klankhealing.
  • Healing en Clearing energie van jezelf en je huis, de energetische energie en verstoringen in huis opschonen zodat deze jou energie ook niet meer verstoren.

Wil jij meer informatie of wil je weten wat bij jou past? Neem dan contact met mij op.