Mijn naam is Lucia Maria Hulman ~ White Eagle

Om  in woorden uit te leggen wie ik ben en hoe ik Moeder Aarde, een persoon of groep, dier (en eigenaar), begeleid  is moeilijk.  Wat ik doe is niet in een Europese omschrijving te vatten. Al wat ik doe wordt herkent waar het ‘normaal’  is, in de oerculturen.

Enkele benamingen welke ondertussen een beetje in het westen bekend zijn en waar ik me in herken:  ‘Lichtwerker’, Klank healer, Kristal healer, Helderziend, -horend en -voelend medium. Voor mij heeft alles een klank, dus een stem, en praat met mij.

Ik ben in augustus 1958 geboren, ‘met de Helm op’.  Mijn herinneringen zijn helder, in contact en puur.

Als kind reikte ik al op natuurlijker wijze een helpende hand aan degene die in pijn was, mentaal, fysiek of emotioneel. Ik zie wat er is, meestal in kleur. Ook met de natuurwezens werk ik samen.

Tijdens mijn puberteit heb ik geleerd dat veel mensen hun connectie met alle dimensies hadden afgesloten, met alles waar ze van nature mee verbonden zijn. Het maakte dat ik verschillende angsten heb leren kennen en als eigen zag. Dit maakte dat wat ik hoorde en zag niet openlijk durfde te delen. Door geen referentie te hebben hoe te handelen, heb ik mij proberen aan te passen aan de gemeenschap, mijn ‘gaven’ een aantal jaren onderdrukt en verstopt. Deze ervaringen vanuit de leerschool die ‘leven’ heet, hebben mij veel gebracht.

In het proces van groei, had en heb ik nog steeds lessen, trainingen, workshops en cursussen van mede begeleiders ~ leraren vanuit alle naties, nationaliteiten en dimensies. Daarbij wisselen we ook sessies uit en werken samen. Ik dank ieder van hen.
Het leven zelf, in alle vormen, is een wonderbaar gebeuren. Het biedt ieder vele mogelijkheden om te herinneren wie je werkelijk bent, zodat je weer thuis kan komen.

Sinds 1986 deel ook ik mijn herwonnen kennis in praktijk. Ik noem dat wat ik doe heel bewust begeleiden, daar ik overtuigd ben dat ieder enkel door inzicht en zelfwerkzaamheid zichzelf kan helen. Ik begeleid dus anderen op hun pad zichzelf te helen met en vanuit allesomvattende liefde. Tijdens alle processen van begeleiden ervaar ik iedere keer dat er ook diepere lagen van mij helen.

In Nederland  begon ik in 1991 de praktijk 2Exchange, sinds november 2012 draagt mijn praktijk de naam ‘Waitaha coaching’ en bied ik diverse vormen van coaching, workshops, healing sessies, cursussen, ceremonies en lezingen aan.

Vanaf 1991 werk ik ook internationaal:  in Nepal en India, Tibetaanse vluchtelingen begeleiden in het verwerken van wonden en trauma’s. Ik werkte in India tevens samen met een ayurvedische arts, begeleide ceremonies, workshops, cursussen, lezingen en sessies in Nieuw Zeeland, België, Engeland, Wales, Zweden, Oostenrijk, Peru, Bolivia, Portugal, Spanje, Amerika en Duitsland.

Het is mijn intentie en verantwoordelijkheid kennis met respect voor elk wezen, vanuit allesomvattende Liefde te delen en uit te dragen, aan ieder die begeleiding vraagt om zichzelf te helen.

Ik kies ervoor openhartig te zijn in de begeleidingen bij lichamelijke, energetische, emotionele en psychische disharmonie. Tijdens een sessie voel ik in mijn eigen lichaam wat en waar degene disharmonie heeft. Ook in welke systemen en de samenhang ervan.
LIEFDE EN RESPECT VOOR AL WAT IS
…de basis en Bron van mijn zijn…