DNA healing op Universeel niveau

Rainbow over the Ocean after DNA Healing ceremony at Coconut Island, Hilo Bay.

DNA healing op  Universeel niveau.

In Hawaï begin 2016, heeft DNA Healing in mijn hele Zijn op nog diepere lagen plaatsgevonden.

Ik dank al mijn relaties die mij daar opnieuw hebben herinnert aan ‘Wie ik Ben’.

Om het beleefde door te laten werken en bewust in eigen materie te laten verankeren, heb ik tot eind september nodig gehad.

Vanaf 1 oktober 2016 start ik met deze nieuwe vorm van DNA healing en het begeleiden van ieder die zichzelf in diepere lagen wenst te helen, bewust wenst te Zijn.

 

Hoe werkt het en waarmee bied ik begeleiding aan:
Je Eigen Goddelijke STAM cellen ophalen, door alle tijd, ruimte en dimensies heen, deze opschonen en thuisbrengen IN jezelf.

Het verinnerlijken en verankeren, daar draag je Zelf ten alle tijde de verantwoordelijkheid voor!

Wat brengt het je, als jij het echt aan gaat:  Al je Eigen GESCHIEDENIS opschonen, je emotionele lichaam tot in diepste lagen opschonen. Dan pas kunnen alle cellen ZIJN en hun Eigen taak uitvoeren en samenwerken met je andere cellen.

DAN kan JOUW Licht in en door alle DNA healen in materie die je BENT, van grofstoffelijk naar fijn-stoffelijk en andersom stromen, kan jij Stralen en is er de ÉÉNHEID IN JEZELF.
En dan kan het doorstromen naar de wereld om je heen.

Voorbij aan manipulatie vanuit enkel de mannelijke creatie van het ‘willen’ creëren en het yin en yang in jezelf eren en respecteren, je innerlijk huwelijk herstellen, erkennen en eren. Voorbij allll wat er op Aarde ‘verteld wordt’ van hoe het volgens welke religie, regering of geloof dan ook zou ‘moeten of horen’. DNA Healing in alle diepere lagen van jou Zijn.

Door de diepgang van elke sessie is het noodzaak dat je 100% serieus kiest het aan te gaan, zelf het heft in handen neemt over Jouw Eigen leven.

Je Bent Welkom.