NIEUWE REIS PLANNEN
Het is nu 1 september 2022,
ik heb de afgelopen weken samen met een zielezus gereisd in UK en Wales. Veel mogen en kunnen betekenen voor diverse krachtplekken, en diverse plekken mogen opschonen en (opnieuw) in de Nieuwe Aarde energie kunnen en mogen initiëren.

Het is nu nog niet de juiste tijd om deze plekken allemaal met naam en toenaam te benoemen, ik wens enkel te delen dat we met een aantal mensen elke dag verschillende werkzaamheden verrichten TGvGG en voor de Nieuwe Aarde energie. Dit doen we ook elke dag middels healingmeditaties

Wil je meer informatie en/of mee stromen, neem gerust contact op.

Ook gaan we bezig met een begeleide reis naar krachtplekken, zowel in NL als in Europa, om mensen die willen ontwaken en in hun Eigen Spirituele Kracht willen gaan staan hierin te ondersteunen.

Heb je interesse laat het dan al weten, dan wordt je op de hoogte gehouden als er nieuws is.
Stuur dan een email naar lucia@waitaha.nl met de titel ‘In Eigen Kracht’.

Liefdevolle RegenboogHarte groet, Lucia

 

Op 16 april a.s.

Bieden wij met een groep healers, een belevingsdag aan. Je kan deze dag van de diverse healers online een healing ontvangen.

Kijk op de site om je aan te melden bij de healers die jou aanspreken, er zijn diverse tijden en mogelijkheden om van meerdere healers een healing te ontvangen, wat in deze roerige transformatie tijden vast welkom is.

 

Liefdevolle RegenboogHarte groet, Lucia en healingteam