Holistische Kristal en Klankschaal Healing.

ONTSPANNEND, GEZONDHEID & BEWUST~ZIJN VERRIJKEND

EEN SESSIE OM TE ONTSPANNEN EN TE GENIETEN VAN DE AKOESTISCHE KLANKEN & DE KRISTAL ENERGIE

De trilling van de klanken werken diep door in alle lagen van de materie. Zowel op het fysieke- geestelijke- emotionele- mentale- en etherische lichaam. De kristallen, welke op het lichaam geplaatst worden of er naast  liggen, activeren je eigen kristallijne energie in het lichaam. De  klanken en de kristallen werken sterk samen, versterken elkaar in werking. Het activeert je om de harmonie en balans in alle stelsels van je eigen lichaam, het eigen heel zijn, te hervinden.

Kristal en Klankschaal Healing

Tijdens deze sessie begeleid ik je in een ontspanning meditatie, kristal-legging en met de klanken van verschillende akoestische instrumenten. De instrumenten die worden gebruikt zijn onder andere: de Tibetaanse klankschalen, ratels, sjamanen trom, didgeridoo, stem, gong, conch en de regenstok.

De instrumenten hebben allen een eigen klank, een specifieke trilling/vibratie. Deze corresponderen met de trillingen welke jouw lichaam – in gezonde – staat heeft. Weet dat alle organen en stelsels in jouw lichaam een eigen specifieke trilling hebben.

De kristallen bieden ieder hun eigen specifieke energie en krachten aan, verbonden met de oerkracht en energieën van de Aarde en het Universum.

Waar nodig ondersteun ik je eigen energie zodat het weer kan door stromen, via mijn handen. Daarbij geef ik  universele energie door en masseer ik bijvoorbeeld drukpunten of meridiaan banen.

De trilling van de instrumenten en de energie van de kristallen begeleiden je naar binnen tot in je onderbewustzijn, en ondersteunen je met het los laten van stress, ziektes, en oude patronen. Blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor je de gelegenheid aangereikt krijgt om contact te maken met diegene die je bent, met je eigen wezenlijke ZELF. Het brengt je bij je kracht, je herontdekt je eigenwijsheid en je eigen vermogen tot creëren…..tot HELEN.

In een individuele sessie is de energie afgestemd op de persoon, op datgene waar hij/zij aandacht voor vraagt. In een groep sessie is de energie afgestemd op de groep en het groepsproces, waar ieder kan ontvangen en/of veranderen wat voor hem of haar van belang is.

… een man deelt zijn ervaringen:

‘Ik heb tot nu toe maar zes van deze sessies meegemaakt en ik ben verbaasd hoeveel ze voor mij al hebben betekent. Ik heb gedurfd gevestigde denkpatronen los te laten, en heb ontdekt hoe fijn het is niet altijd ‘in controle’’ te hoeven zijn, waardoor ruimte komt voor nieuwe ideeën. Ik heb geleerd beter naar mijn gevoelens te ‘luisteren’, even tot tien te tellen alvorens ik reageer. Hierdoor word ik minder gauw boos, en neem meer tijd te genieten van de mensen om me heen. Ook merk ik dat een aantal lichamelijke klachten aan het verminderen zijn – in luttele weken ben ik een chronisch, nerveus, hoest kwijt geraakt en een problematische knie laat mij minder vaak in de steek. Door één te worden met de trillingen van de klank(schalen) ontdek ik veel over mezelf’.(naam en adres beschikbaar)

Deze sessie is zowel individueel te boeken als voor groepen. In te zetten voor bedrijven om harmonie en samenwerking te bevorderen binnen het bedrijf. Bij familie vieringen, als ceremonie voor huwelijk inzegening, geboorte, overlijden.

Ook zullen er georganiseerde klank ~ kristal healing sessies zijn. Deze sessies duren 1 tot 1.30 uur. Jong en oud kan aan deze sessies deelnemen.