Hoe je jouw eigen lichaam en energieveld kan opschonen en in Kracht kan zetten.

Visualisatie om je hele lichaam weer in jouw eigen energie te doen stromen:

Ga rustig zitten, met je voeten plat op de grond en dat je hakken gelijk staan aan je knieën.

Concentreer jezelf op je ademhalen, haal langzaam en bewust adem.
Weet dat er DIE zuurstof voor jou is welke jij nodig hebt.


Visualiseer dan dat de TOTALE REGENBOOG om je heen staat, alle kleuren in alle frequenties. Deze kleuren stromen als een warme behaaglijke waterval over, door en om je heen. Net zoals onder de douche, spoelt het je lichaam schoon, van buiten en van binnen. Alle kleuren van jou Ziel stromen in je cellen, spoelen alle cellen schoon, en de juiste kleuren voor jou blijven op de juiste plekken stromen en vullen je Eigen energie aan. Ook je auraveld, het energieveld rondom je lichaam, wordt gespoeld en hersteld zich in jouw eigen Zielekleuren.
Alle afvalstoffen en energie die opgebruikt is stromen uit je lichaam en uit alle systemen en cellen weg. Je hele Zijn wordt gespoeld en gereinigd in alle lagen van je Zijn. Zuiver Licht energie in de juiste kleuren stromen in harmonie en samenwerking weer in, over en rondom jou.

Als laatste zie je jouw eigen ZieleLicht als een prachtige en krachtige heldere Lichtvlam rondom je auraveld stromen, deze doet het Licht van jouw Ziel uitstralen rondom je, en is een bescherming voor je hele Zijn.

Namasté
Deze visualisatie oefening kun je zo vaak doen en herhalen als goed voor je is ☼