Whale Connection in Concert met John Nieuwendyk en Lucia Hulman

 

Een avond waarin je met klank een bad krijgt in de heerlijke Whale energie. Het zal een vrije avond zijn waarin de Whale haar klanken zal doorgeven op haar eigen wijze!
Lucia heb ik onlangs ontmoet en wat een geweldige energie heeft ze, vele malen is ze in New Zealand geweest en heeft ze ook een prachtige Whale energie bij zich.  Ze bespeeld ook nog eens prachtig de didgeridoo, de gong en er is altijd een leuk vogeltje bij haar in de buurt. Ja dat is een mooie match je mag daar bij zijn!
Verdere Info:
Pounamou is voor ons het Kristal van het Hart van Moeder Aarde, en deze frequentie straalt het ook uit, deze Kristal ondersteunt ieder om de Hartenergie van binnenuit te openen en vanuit Liefde te leven en in eigen Kracht te gaan staan.
Ook de Whale is vanaf het begin van het ontstaan van Moeder Aarde sterk verbonden met zowel haar Hart als met het Hart van de AlBron, en zingt deze helende energie in de wateren.
Dan komen we bij de combinatie met het Koraal, de Kraamkamers in de Oceanen, waar op vele plekken ook de Whales geboorte geven.
Het Koraal is er in vele kleuren, een levend organisme in de grote wateren van Moeder Aarde, poliepen, antennes, met vele connecties en diverse functies in ieders lichaam.
Enkele van de functies van het Koraal is dat het een sterke verbinding heeft met onze hersenstam, met de conceptie van de intredende Ziel, met het beenderstelsel en met de telomeren van alle cellen in ons lichaam.
Levend koraal deint en heeft een eigen bewegingsritme, het deint ook mee op de stroming, de golf beweging, de klanken van en in het water, wat een vrouwelijke element in ons lichaam is. Water is een sterk ontvangstkanaal, en dat maakt dat klanken zo’n sterke invloed hebben op het hele lichaam, alle systemen, en ook op de kennis die ieder in zich draagt.
Wij gaan deze avond jullie samen begeleiden om deze interne Kennis en Krachten te her~ontdekken, ze in jezelf te helen en vanuit jezelf ook door te laten stromen in de Grote wateren en naar de Koraalriffen.

We starten de avond om 19.30 uur en om 19 uur is ‘t Atelier open en kan je vast in de energie komen onder genot van koffie of thee.

Het adres is Jacob van Campenlaan 387 in Hilversum.

Ik hoop je ontmoeten bij Whale Connection .